S1: Lideratge i coherència

Arrenca The Grade 2019-2020

El dissabte passat, 19 d’octubre, va començar el II Programa The Grade que ha posat en marxa el Col·legi Major Monterols.

D’octubre fins al mes de juny, experts en diferents àmbits professionals participaran en aquest programa formatiu, que pretén forjar el caràcter dels joves i ajudar-los a créixer en virtuts humanes i en àrees tan importants com la feina, els estudis, la vida familiar o l’amistat.

En aquesta primera sessió, Lajos Darvas va tractar sobre el tema “Lideratge i coherència”, ressaltant la idea que el lideratge, a més de ser una característica personal que s’associa al desenvolupament personal de les virtuts humanes, també requereix coneixement d’un mateix, establir objectius, organització i capacitat d’alinear persones al voltant d’un objectiu comú.

També va parlar de la metodologia de planificació estratègica, concretada en la piràmide de decisions estratègiques (missió, visió, valors, objectius i metes).

Aquesta primera sessió va comptar amb la participació d’alguns pares que van voler acompanyar els seus fills.

Després de la sessió, els pares i els seus fills van poder gaudir d’un deliciós berenar, per reposar forces abans del workshop impartit per Pablo Bistué.

En definitiva, una gran jornada, amb algunes cares ja conegudes del curs passat, i una bona oportunitat també perquè moltes famílies i nois es coneguessin.

La propera sessió del Programa se celebrarà el dissabte 23 de novembre, de 17:00 a 19:15 hores. Com de costum, serà anunciada amb antelació al web.