FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

En primer lloc, gràcies per confiar en The Grade.

Per formalitzar la preinscripció al programa, completeu les seccions de registre que apareixen al butlletí següent.

El període de preinscripció s’inicia el 20 de maig i es mantindrà fins a finals d’octubre. Es completarà omplint i enviant el butlletí.
La inscripció al seminari sol·licitat es pot formalitzar un cop s’hagi acceptat la preinscripció (que serà notificada a l’interessat per correu electrònic).
The Grade ofereix un tipus especial de tarifa per a les sol·licituds d’inscripció que tinguin efecte en un període de temps determinat.
– Si s’apunten i paguen abans del 30 de juliol de 2019: 175 €
– Després del 30 de juliol i abans del 27 d’octubre de 2019: 225 €
Per obtenir més informació, aneu al següent enllaç.
També podeu sol·licitar-ho mitjançant correu electrònic: info@thegrade.zone
The Grade accepta donacions. Si voleu contribuir al programa, poseu-vos en contacte amb un membre de l’staff  o bé mitjançant un correu electrònic.

INSCRIPCIÓ

Curs que estudiarà el 2019-2020

3r ESO4t ESO1r BAT2n BAT

Seminari per al qual sol·licita inscriure's

FreshmenJuniors

Informació dels pares

És important marcar la casella abans de prémer el botó d'”inscripció”.

És important marcar la casella abans de prémer el botó d'”inscripció”.

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades que ens faciliteu seran incorporades i seran tractades als fitxers del Col·legi  Monterols, entitat organitzadora del programa The Grade, per tal de poder oferir els nostres serveis, així com mantenir-vos informat sobre els problemes relacionats amb l’activitat.
En emplenar aquest formulari, doneu el vostre consentiment exprés per tal que el responsable administratiu de The Grade pugui utilitzar, per a aquest propòsit específic, les dades facilitades, comprometent-se a tractar-les de manera confidencial i a no comunicar ni assignar aquesta informació a tercers.
Així mateix, us informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals per escrit a: Director de la Residència Universitària de Monterols. C / Corint, 3. 08006-BARCELONA
En omplir aquest formulari, autoritzo al personal de The Grade a buscar assistència mèdica per al meu fill, en cas que sorgeixi la necessitat de proporcionar-la a la seu on es realitzaran les sessions del programa. També autoritzo qualsevol fotografia del meu fill que pugui ser utilitzada amb la finalitat de promocionar The Grade. Entenc i accepto que aquestes fotografies siguin propietat de l’entitat organitzadora de The Grade.
Si teniu comentaris addicionals per als responsables del programa, podeu mencionar-los aquí. Moltes gràcies.

Necessites parlar ara?

DIGUES EN QUÈ PODEM AJUDAR-TE