Loading...
Pares2019-11-03T22:14:26+00:00
Book J B Stenson

En aquesta nova secció del web, s’oferirà un resum de les principals idees exposades per James B. Stenson, en el seu llibre “Com tractar als adolescents”. Guia per a pares que volen tenir èxit (Educom) (Edicions Paraula S.A., 2018).

James B. Stenson és Màster en Història per la Universitat de Georgetown (1975) i Bachelor en Biologia pel Boston College (1965).

Ha estat redactor en cap de Science Books Quaterly, publicada per l’Associació Americana per al Progrés de la Ciència i assessor de la Companyia Arthur D. Uttle. Amb àmplia experiència com a professor d’anglès i Història a The Heights School (Washington, DC), va ser també fundador i director de Northridge Preparatory School (Chicago, IL). És consultor de la Comissió Nacional per al suport de les Humanitats (Washington, DC). Ha pronunciat nombroses conferències sobre temes educatius, en ciutats com Boston, Washington, Chicago i Milwaukee.

En aquesta secció, dirigida especialment a pares amb fills/es que estan en l’edat adolescent, es resumiran els temes tractats per Stenson en el llibre citat anteriorment. L’objectiu: oferir una ajuda als pares, d’acord amb la formació que tractem de donar als seus fills al programa The Grade.

INTRODUCCIÓ

La planificació a llarg termini és necessària per aconseguir l’èxit com a pares.

Molts pares, potser la majoria, estan tan encastats per les tasques familiars diàries i setmanals, que a penes poden pensar amb deteniment en el resultat final del seu esforç: és a dir, quin tipus de caràcter tindran els seus fills quan siguin homes i dones adults.

  • Seran gent madura, segura de si mateixa, adults responsables que viuran d’acord amb els principis rebuts a la seva família, a l’escola?
  • Els seus matrimonis seran estables, feliços i permanents?
  • Afrontaran amb èxit els reptes de l’adolescència, conservant intactes els seus valors i el seu caràcter, o els perdran davant els reptes que se’ls presentin al futur?

Aquestes i altres preguntes similars poden constituir la base per a una profunda reflexió, per anar adoptant i a les mesures adequades, de manera que els fills vagin creixent en maduresa i la seva vida vagi transcorrent pel bon camí.

Capítols