5 tendències de posicionament SEO 2018

El SEO està en un canvi constant. Cada any, apareixen noves tendències que s’imposen per millorar el posicionament web. Si no ens actualitzem, el que avui ens funciona per ser rellevants en els resultats de Google, demà pot està obsolet.

El principal motiu d’aquesta variabilitat del posicionament SEO és el fet que l’algoritme de Google canvia de manera constant. Alguns mesos canvia molt l’algoritme i d’altres no tant, però va canviant sovint. Per això, cal estar atents per agafar avantatge respecte a la competència.

Tendències SEO 2018

Descobreix, a continuació, les tendències més destacades per millorar el posicionament SEO el 2018.

  1. Velocitat de la pàgina. Vivim en un món accelerat que demana pàgines web que carreguin de pressa. Google considera que, si un web triga més de 3 segons en carregar, és lent i no ofereix una bona experiència d’usuari. Cal optimitzar la pàgina per aconseguir accelerar els temps de càrrega al màxim.
  2. Contingut rellevant. Google vol ser el cercador que ofereixi als usuaris el millor contingut. Per aquest motiu, actualitza constantment el seu algoritme per donar prioritat en els resultats de cerca als enllaços de qualitat. Els articles originals extensos seguiran funcionant millor a Google que els curts.
  3. Cerca per veu. El cercador de Google està apostant per la cerca de veu. Això es notarà aquest 2018 en els resultats de cerca. Això vol dir que a banda de centrar-se a posicionar paraules clau o frases curtes, cal fer un esforç en posicionar frases llargues que la gent acostuma a dir en el llenguatge oral.
  4. El contingut mòbil seguirà sent l’estrella. Cada cop més gent busca contingut des del seu smartphone. La vida és mòbil i això ho té en compte Google. Si una pàgina web no es veu correctament en un d’aquests dispositius, no apareixerà a dalt en les primeres posicions de Google.
  5. Backlinks sense links, més importants. Una bona estratègia de linkbuilding és clau per posicionar el contingut a les primeres posicions de Google. Aconseguir que pàgines rellevants posicionin la web pròpia és molt útil per al posicionament SEO. A més a més, cada vegada és més important que mencionin la marca en un web rellevant sense enllaçar a la pàgina web.

Redactor.cat ajuda a les empreses a millorar el posicionament SEO i a avançar a la competència a la pàgina de cerques de Google.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.